Rohkema info nägemiseks:

NORVEN-SCANDINAVIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 924; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORVEN-SCANDINAVIA OÜ kohta arvamuslugu!"

NORVEN-SCANDINAVIA OÜ hetkeolukord

Juba 924 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Norven-Scandinavia OÜ registreeriti 2018. aastal, selle omanikeks registreerimise hetkel olid

Osaühing SAARE FISHEXPORT – 50% ja European Fish Investment Company OÜ - 50%. Alates 29.09.2020 on ettevõtte ainuomanikuks European Fish Investment Company OÜ (Eesti) - 100%, tegelik kasusaaja - Oleg Lushchyk. Ettevõtte juriidiline aadress: Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa, Narva mnt 13, 10151 Spetsialiseerumine – kala ja mereanni toodete import ja edasimüük.

Ettevõtte põhitegevus ja areng algasid märtsis 2022. Ettevõtte peamine tegevusala on kalatoodete hulgimüük. Ettevõte sõlmis mitmeid eksklusiivseid lepinguid kalatoodete hankimiseks maailma juhtivate ettevõtetega mis tegelevad kala ning mereandide püügiga. Selle tulemusena omab ettevõte tõhusat süsteemi jahutatud ja värskelt külmutatud kala ning mereandide tarnimiseks kogu maailmast.

Samuti sõlmiti mitmeid lepinguid kalatoodete hulgimüügi kohta Euroopa Liidu ja Ukraina ettevõtetega. Lepingud on pikaajalised eelneva makse tingimustega, mis tagab maksevõime tarnijatele.

Ettevõtte portfell koosneb kahest peamisest kategooriast: värskelt külmutatud kala ja mereannid, mis moodustab 60% rahalises ekvivalendis, ning jahutatud kala - 40% rahalises ekvivalendis.

Norven-Scandinavia OÜ teeb koostööd paljude tarnijatega maksetähtaegade alusel, mis võimaldab omada kaubanduskrediiti.

Ettevõte alustas ka valmis kalatoodete ekspordi suunda Jaapanisse ja USA-sse. Selle tegevuse jaoks sõlmiti leping tooraine töötlemiseks juhtiva kalatoodete tootjaga. Seda tegevust on plaanis tulevikus laiendada ja arendada.

Ettevõttel on juba praegu usaldusväärsed ärisuhted välispartneritega. Suhted nendega on võimalikuks saanud tänu ettevõtte heale mainele ja usaldusväärsusele. Aasta 2022 müügimaht ettevõttel oli 28 miljonit eurot.

RISKID

Ettevõttele avaldavad mõju krediidirisk, likviidsusrisk, tururisk (sh valuutarisk ja intressimäära risk) ning kapitalijuhtimise risk, mis tuleneb ettevõtte finantsinstrumentide olemasolust. Nendes märkustes esitatakse teavet iga nimetatud riski mõju kohta ettevõttele, ettevõtte eesmärkide, poliitika ja nende riskide mõõtmise ja juhtimise protseduuride kohta. Ettevõttel puudub formaliseeritud riskijuhtimissüsteem.

Siiski teostab ettevõtte juhtkond aktiivselt finants- ja tururiske ning võtab vajadusel asjakohaseid meetmeid.

Krediidirisk

Krediidirisk on ettevõtte finantskaotuste risk juhul, kui klient või lepingupartner ei täida vastavat kokkulepet. Aruandeperioodil esinevad ettevõtte finantsaktiivid, mis on krediidiriskile allutatud: pangakontodel olevad jäägid, kaubanduslik ja muu müügikohustus.

Krediidiriskile kalduvus

Finantsvarade bilansiline väärtus on maksimaalne väärtus, mis on krediidiriskile allutatud.

Maksimaalne krediidiriski tase seisuga 31.12.2022:

NORVEN-SCANDINAVIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.